Doble cita hivernal de la Selecció Catalana als estatals de Larra-Belagua

737

Després de la brillant estrena internacional a La Ciaspolada, el combinat català viatja aquest cap de setmana a Isaba (Navarra) per a participar en els campionats estatals d’snowrunning i raquetes de neu.

La doble cita arrencarà dissabte 15 de gener al Centre Nòrdic Larra-Belagua (Navarra) i en format semi-nocturn amb el Campionat d’Espanya d’Snowrunning, dins el marc de la 6a Snowrunning Larra-Belagua. La cursa absoluta es realitzarà sobre un traçat de 5,9km i un desnivell positiu de 190m, donant dues voltes al mateix circuit. El vigent campió estatal de l’especialitat és el català Eduard Hernández, títol que va aconseguir l’edició passada a Sierra Nevada. Serà baixa d’última hora per lesió.

Diumenge tocarà el torn al 1r Trofeo Larra-Belagua de Raquetes de Neu, que acollirà el Campionat d’Espanya de l’especialitat en el mateix escenari. El recorregut serà el mateix que el d’snowrunning.

Dues cites que atorguen el bitllet directe als guanyadors al Campionat del Món que se celebrarà a Argentina i premis en metàl·lic per als vencedors.

La selecció catalana arriba a la cita amb un equip força potent, format per Georgina Gabarró (GE Oliana), Montse Martínez (CEM La Cameta Coixa), Silvia Puigarnau (AE Matxacuca), Mireia Hernández (Corredors de Fons de Viladecavalls), Sergi Garcia (CE Cerdanya Pirineus), David Prades (CE La Camera Coixa), Marc Traserra (CE Sant Quirze) i guiats per en Marc Toda (CE Uecanoia) com a tècnic.

PALMARÈS CAMPIONAT D’ESPANYA SNOWRUNNING

OR PLATA BRONZE
2017 Javier Terrón Jacob Gutiérrez David L. Castán
Sierra Nevada Núria Domínguez Alba Reguillo Silvia Lara
2018 Jacob Gutiérrez Javier Terrón Jose Maria Pérez
Sierra Nevada Alba Reguillo Núria Domínguez Gemma Arenas
2019 Jacob Gutiérrez David López Ignacio Morón
Sierra Nevada Silvia Lara Mesi Arcos Gemma Arenas
2020 Alberto Puyuelo Ruben Caseny Diego Díez
Trail 2 Heaven (Llanos de Hospital) Montse Martínez Núria Domínguez Paula Mata
2021 Edu Hernández Guillermo Ramos Jacob Gutiérrez
Sierra Nevada Virgina Pérez Silvia Lara Arantxa Ramírez

Foto portada: Gemma Pla