El calendari d’snowrunning FEDME 2022 ja té dates

L'àrea d'snowrunning FEDME presenta el nou calendari per a la temporada 2022, amb quatre proves distribuïdes entre Copa i Campionats d'Espanya

781

L’ àrea d’ snowrunning FEDME ha presentat el nou calendari per a la temporada 2022, amb proves repartides entre els mesos de gener i febrer. La temporada 2022 comptarà amb quatre proves distribuïdes entre la Copa i els Campionats d’Espanya.

La FEDME i ADI IKE –organitzador de la prova- tindran tot llest al Centre Nòrdic Larra Belagua (Navarra), per celebrar la prova més important de la temporada. El 15 de gener arrencarà la temporada amb el Campionat d’Espanya sobre un traçat d’11 quilòmetres amb un desnivell de 380 metres de desnivell positiu. El vigent campió estatal de l’especialitat és el català Eduard Hernández, que va aconseguir el títol el passat mes de febrer a Sierra Nevada.

La Copa d’Espanya comptarà amb 3 proves distribuïdes entre els mesos de gener i febrer. Primer s’aturarà a l’Estació d’Esquí Vall de Laciana – Leitariegos (León), prova organitzada per La Sierra Adventure Consulting, el 22 de gener. La segona cita amb la Copa tindrà lloc a l’Estació d’Esquí d’Alt Campoo (Cantàbria), prova organitzada per Picos Xtreme, el dia 12 de febrer. La tercera prova de la Copa d’Espanya tindrà lloc a Vinuesa (Soria), prova organitzada per C.D. Xtrem Covaleda, el dia 19 de febrer. Rebeca Mariño (FNDME) i Julen Larruzea (EMF-FVM), intentaran revalidar el títol de campions.