El Trail Catllaràs mostrarà un dels millors racons del Berguedà

1184

Amb sortida i arribada a La Pobla de Lillet (Berguedà), l’esdeveniment recorrerà diumenge els racons més espectaculars de la Serra de Catllaràs. Indrets com El Prat Gespador, l’espectacular pas pel Griell de Cal Pigot, Malanyeu, Sant Romà de la Clusa, el refugi Ardericó o el Xalet de Catllaràs seran testimonis del pas dels corredors.

La competició arrencarà a les set del matí amb els 40 quilòmetres amb 2.600 metres de desnivell positiu del circuit Marathon. Una hora més tard, sortiran a escena els participants del Trail de 21 quilòmetres amb 1.400 metres de desnivell positiu, mentre el programa el tancarà la Exprés de 15 quilòmetres i 930 metres de desnivell positiu a les vuit hores i trenta minuts.

La cita del Catllaràs coincidirà amb la segona entrega de les MISSIONx3. La trilogia de Klassmark desembarcarà a La Pobla de Lillet després de que el Trail Ulldeter atorgués els primers punts el passat 4 de juliol. Per endavant tan sols quedarà el Trail Cap de Creus dels propers 18 i 19 de setembre. Raul Butaci i Miriam Moreno, líders del circuit, intentaran mantenir la seva condició davant d’altres corredors que desitgen la victòria parcial. Tot i això, l’emoció està assegurada en les tres distàncies.