El Trail Costa Brava, a punt per tornar a enamorar

970

Si hem de destacar alguna de les curses que organitza la magnífica empresa Klassmark, aquesta ens porta al Baix Empordà, a la Costa Brava catalana. Aquest diumenge 25 d’abril prop de 900 corredors posaran rumb a Palamós per gaudir d’un Trail Costa Brava que, si per alguna cosa destaca, és per la bellesa del seu recorregut: cales de somni, platges de sorra fina, castells amb història i turons que emergeixen com a balcons privilegiats.

A diferència d’edicions anteriors, el Trail Costa Brava només oferirà dos recorreguts perquè tot corredor pugui conèixer una de les costes més impressionants del planeta des de dins, suprimint l’exigent marató. Les dues distàncies transcorren per l’interior en la seva primera meitat del recorregut fins a connectar amb el litoral en la segona part.

Els participants de l’Express, 14 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu, sortiran a escena quan faltin deu minuts per les vuit del matí mentre els del Trail, 23 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu, ho faran quan faltin vint minuts per a les nou del matí. Com ja és habitual, la sortida es realitzarà per calaixos i amb tots els protocols necessaris per a poder gaudir d’una cursa segura i responsable.

Noms il·lustres del trail running del nostre país com Jordi Gamito i Ragna Debats no es perdran la cita. Al costat d’ell, atletes de renom Jonatan Mora, Samuel Dávila, Roberto Sancho, Marc Costa, Anna Guirado, Jenny Arasil, Cèlia Espinós o la neozelandesa Caitlin Fielder. L’espectacle està garantit.

Foto portada: Klassmark