Liencres acull l’estatal de curses de muntanya de la RFEA

El Trail Costa Quebrada acull aquest cap de setmana el campionat estatal amb 28 corredors catalans

1017

Aquest cap de setmana, 24 i 25 d’abril, la localitat càntabra de Liencres decidirà als campions d’Espanya de Curses de Muntanya, un campionat de la RFEA amb una participació que rondarà els 500 corredors. Un nombre molt alt que ve donat per les diferents categories, des de la sub-20 fins a les màster de diferents edats més la prova open. Això provocarà que, a les habituals mesures de seguretat que s’han normalitzat ja en aquesta nova realitat que vivim, s’afegirà una sortida diferenciada entre noies (dissabte a la tarda) i nois (diumenge al matí).

La victòria en el Campionat té premi doble, ja que campió i campiona s’adjudicaran una plaça per a la selecció que competirà en el Campionat del Món de Tailàndia en la modalitat CLASSIC, el que fa que el nivell dels inscrits sigui certament elevat.

Nosaltres estarem atents al que puguin fer els corredors catalans com Aroa Berenguel (CE Cerdanyola), Oxana Bonjorn (Lleida UA) i Eric Lore (CA Canaletes) en categoria sub20; en categoria absoluta femenina a Mireia Pons (CE Penedès), Núria Gil (CE Penedès), Foix Ortiz (CE Penedès), Laura Rius (CE Penedès), Silvia Agut (CE Penedès), Sandra Galceran (CA Canaletes), Ariadna Garcia (JAB Berga), Vanessa Chirveches (JAB Berga) i Lidia Pons (JAB Berga); mentre que en l’absoluta masculina tindrem a Oriol Cardona (CN Banyoles), Eugeni Gil (CA Olesa), Miquel Corbera (CA Montornès), Jan Margarit (CA Granollers), Jonathan Romeo (CE Penedès), Aleix Domènech (CN Olot), Edu Hernández (CE Penedès), Arnau Marin (CE Penedès), Victor Rodríguez (CA Olesa), Oriol Rodriguez (JAB Berga), Roger Comellas (JAB Berga), Albert Ollé (CA Olesa), Raul Agudo (CA Olesa), Oriol Ferré (CE Penedès), Juan Carlos Galan (CA Olesa) i Carlos Luis Perelló (CA Olesa).

El Trail Costa Quebrada ofereix un traçat de 16 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu, un recorregut que combina trams tècnics amb altres ràpids però que sens dubte afavoreix els corredors amb més velocitat.

Foto portada: El Diario Montañés