El Trail del Bisaura ha estat escollit, un any més i a votació popular, com a millor ultratrail de Catalunya d’aquest 2017. Més de 660 corredors així ho han volgut després de donar la seva opinió sobre cada una de les proves que es disputen a Catalunya a través del grup de Facebook Ultres Catalunya, en la que s’han valorat aspectes tals com la organització, els avituallaments, la senyalització i el recorregut per on transcorre.

El Trail del Bisaura ha obtingut la millor puntuació mitja ratllant l’excel·lència (una nota de 4,99 sobre 5), superant per només una dècima a la Trencacims de Paüls, una de les curses d’ultraresistència que més participació ha obtingut en quan a opinió i una de les més estimades del nostre pais. D’aquesta forma, revalida el guardó de l’any passat i segueix sent un dels destins preferits pels corredors.

En quant als paràmetres de valoració, pràcticament la totalitat de les vint-i-quatre ultratrails gaudeixen de bona salut i podem pressumir de tenir unes bones curses per muntanya a casa nostra.

Fotos Trail del Bisaura 2017 (c) Ultres Catalunya