El nou llibre de Kilian Jornet ens desgrana, amb tot un luxe de detalls i en primera persona, tota i cada una de les experiències del projecte Summits of my Life. Després de guanyar totes les curses que es podia imaginar, a l’any 2012 començaria una nova etapa complint una vella il·lusió de l’adolescència: la de superar el temps d’ascens i descens a la muntanya del Cerví (Alps) establert per Bruno Brunod. I és a partir d’aquí on naixeria l’ambiciós repte que el duria a establir rècords per les diferents muntanyes del món com l’Aconcagua, el Denali o el mateix Everest, amb un estil ben lleuger.

“Hi haurà objectius que quedaran lluny, però en cap cas podem fracassar si el camí és ple, encara que no aconseguim fer el cim” (Carta de valors SomL)

La publicació compta amb fotografies de qualitat i amb detalls de cada un dels reptes assolits. L’editorial Ara Llibres ens porta la versió en català d’un llibre totalment imprescindible per a la vostra biblioteca. Un regal perfecte per aquestes festes nadalenques.

Autor: Kilian Jornet
Editorial: Ara Llibres
Format: 22 x 22 cm
Enquadernació: Tapa dura
Núm. de pàgines: 192

Compra el llibre per internet AQUI