El Trail del Catllaràs es reinventa

Un grup de veïns de la Pobla de Lillet passa a gestionar aquesta icònica cursa al Berguedà. L' esdeveniment es disputarà el proper 17 de juny amb distàncies de 42km, 21km i cursa infantil

1220

El Trail del Catallaràs seguirà recorrent un any més l’indòmita serra del Catllaràs, un dels indrets més desconeguts del Berguedà. Klassmark, l’impulsor d’aquesta cursa i organitzador durant 8 edicions, es desvincula de l’organització de la cursa tot i això segueix donant suport i aportant la seva experiència durant aquest anys d’organització per tal de que la cursa segueixí sent un dels events referents en el món del trail running.

El Trail Catllaràs passarà a ser gestionat per un grup de veïns de la Pobla de Lillet amb la col·laboració de l’empresa Lymbus . Així, mantenint l’esperit original, es vol seguir celebrant un esdeveniment que ja és un fixe als calendaris de molts corredors.

La cita serà el proper 17 de juny amb dues curses: una mitja marató de 21km i 1.500m de desnivell positiu i una marató de 42km amb 2.500m de desnivell positiu. Ambdues curses començaran i acabaran a la Pobla de Lillet, per seguidament descobrir alguns dels racons més salvatges d’aquest racó del Berguedà. La Serra del Catllaràs està dominada per boscos frondosos, fajedes i rouredes on el cèrvol hi troba un refugi ideal. A més d’aquestes criatures majestuoses, al Catllaràs s’hi pot trobar un singular xalet de muntanya dissenyat per Antoni Gaudí.

A més de tenir l’oportunitat de descobrir part de la Serralada del Catllaràs, els organitzadors volen també que l’esdeveniment es converteixi en una festa del trail running, organitzant un seguit d’activitats paral·leles per tots els públics.

Més informació sobre els recorreguts i les inscripcions es podran conèixer ben aviat a través del seu web oficial (encara no operativa).