El Trail Sant Esteve donarà el tret de sortida de les curses per muntanya a Catalunya

Sant Esteve de Palautordera reunirà dissabte uns 400 corredors amb mesures de seguretat sanitàries

1134

El dissabte 25 de juliol serà el dia marcat en el calendari per a la represa de les curses per muntanya a casa nostra. Un dia molt esperat per a tothom després de quatre mesos sense competicions. Val a dir que, tot i la disputa de curses en petit comitè, el Trail Sant Esteve serà la primera que aglutinarà un nombre prou important de corredors. I a més l’única, ja que les altres quatre curses que s’havien de disputar el cap de setmana, com el Trail Catllaràs, Trail Valls d’Àneu, Lloretrail i Vall d’Aro Run Series, s’han ajornat o suspès.

Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental) acollirà fins a 400 corredors sota unes mesures sanitàries i d’higiene adients, marcades per uns protocols d’actuació treballats exhaustivament. “Tenim el vistiplau de tots els òrgans competents per a dur a terme la prova sense cap mena de problema”, ens remarquen des de l’organització. “Cal que tothom vingui amb tranquil·litat i amb ganes de passar-ho bé, sempre prenent totes les precaucions sanitàries”.

“Per participar en la cursa és imprescindible no haver tingut símptomes de la covid-19 en els últims catorze dies, ni sospitar d’haver-los tingut, alhora que assegureu no haver mantingut contacte estret amb cap persona amb símptomes o sospites de símptomes de la covid-19”.

El Trail Sant Esteve desplegarà un ampli dispositiu de seguretat i higiene. Ja en l’entrada al complex esportiu es farà la mesura de temperatura a tothom, amb dispensadors d’alcohol hidroalcohòlic repartits per a la desinfecció de les mans. Els corredors de les dues curses de 13 i 24 quilòmetres prendran la sortida en calaixos de fins a 50 corredors guardant la distància de seguretat entre ells i amb una separació de 200 metres per calaix. Caldrà portar la mascareta però no el seu ús en cursa i els avituallaments estaran compostos per productes envasats, gots individuals i peça de fruita sencera. 

Pel que fa al vessant esportiu s’espera un bon cartell de corredors, en el que destaquem noms com Anna Comet, Marta Molist, Miriam Moreno, Oriol Prat, Víctor Mier, Carlos Cera, Jonathan Mora, Iu Net i Bernat Planas.