Els federats FEEC podran entrenar per tot Catalunya

Els federats podran entrenar per tot Catalunya per a preparar competicions FEEC classificatòries per a proves estatals o internacionals

6392
(c) Ramón Casacuberta

A partir d’aquest dilluns 8 de febrer i atenent els canvis disposats des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, es recuperen les proves de la FEEC classificatòries per a campionats estatals o internacionals.

Segons el DOGC 8335 en la seva resolució SLT 275/2021, i aprovat pel Departament d’Esports de la Generalitat de Catalunyaels federats que vulguin preparar aquestes competicions podran fer els seus entrenaments fora dels límits comarcals establerts.

Recordar que les activitats s’han de realitzar en els grups estables habituals i amb subjecció al corresponent pla sectorial aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT a la resolució SLT 275/2021 i seguint sempre els protocols aprovats des de la FEEC.

Per aquest motiu a partir d’aquest dilluns 8 de febrer trobareu a l’àrea privada del web de la  FEEC dos certificats. Un per a realitzar entrenaments per a preparar les proves i un altre per poder assistir a les competicions oficials de la FEEC.

Aquests certificats hauran d’anar acompanyats sempre de la llicència federativa i del certificat d’autoresponsabilitat que emet la Generalitat de Catalunya.

Podeu descarregar el manual d’instruccions per poder accedir de forma ràpida als vostres certificats a través d’aquest enllaç.