ESPECIAL UTMB 2019: Pau Zamora, bronze a MCC. Cau el primer podi català

1816

Avui ha donat el tret de sortida de la 17a edició de l’Ultra-Trail del Montblanc, amb la disputa de la Martigny-Combe-Chamonix (MCC). Estrenada l’any passat per obrir encara més el ventall de possibilitats de l’esdeveniment, ha reunit prop d’un miler de participants que han completat el trajecte de 40 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.300m a través dels colls de Forclaz i Balme. Una cursa sense dificultat tècnica destinada especialment pels amants de les altes velocitats.

La prova ha estat dominada de cap a cap pel suís César Costa, que repeteix la victòria aconseguida l’edició passada amb un temps de 3 hores, 40 minuts i 46 segons. El català Pau Zamora (BUFF Pro Team) l’ha encalçat molt a la vora, mantenint-se a pocs minuts del suís durant bona part del recorregut però sense èxit d’atrapar-lo. En els últims instants s’ha vist superat pel francès Guillaume Adam, molt més fresc de cames que Zamora. Finalment s’ha adjudicat la tercera posició i suma així el primer podi català d’aquesta edició.

En dones, victòria contundent de la francesa Laure Desmurs, que també s’ha mantingut al capdavant des dels primers instants de cursa per davant de la polonesa Paulina Wywloka i l’italiana Cecilia Flori.

La millor catalana ha estat Anna Ventura amb una divuitena posició.

Enguany hi participaven fins a 21 corredors catalans. Podeu veure el resultat de tots ells en aquest enllaç (definitius).

Classificació MCC 2019: 1. César Costa (3:40:46), 2. Guillaume Adam (3:51:49), 3. Pau Zamora (3:53:27); 1. Laure Desmurs (4:41:25), 2. Paulina Wywloka (4:42:01), 3. Cecilia Flori (4:47:36)

Foto portada © ITRA_trail