La quarta edició de la Pyrenees Stage Run arrenca diumenge amb rècord de participació

1171

Pyrenees Stage Run donarà el tret de sortida de la seva quarta edició el proper diumenge consolidada com un dels destins run&travel del trailrunner internacional. I així ho demostra la seva participació, que comptarà amb un 85% de corredors vinguts de 19 països diferents com Alemanya, Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Canada, Dinamarca, Eslovàquia, Estats Units, França, Itàlia, Luxemburg, Holanda, Polònia, Regne Unit, República Txeca, Suècia, Suïssa i Veneçuela. A més, enguany

No és casualitat que hagi estat premiada com a “Millor cursa per etapes 2018” a l’Estat espanyol per un mitjà de referència com Territorio Trail Media. L’atractiu de córrer a través del Pirineu català per etapes, en parella i amb una organització al darrere que es desviu pel corredor ha consolidat una prova que enguany batrà el rècord de participació, amb 123 corredors (58 equips).

L’esdeveniment tornarà a travessar el Pirineu català des de Ribes de Freser (Ripollès) fins a Salardú (Val d’Aran) cobrint un recorregut de 240 quilòmetres i 15.000m de desnivell positiu a través de set etapes, seguint el sender pirenaic GR-11 pràcticament en la seva totalitat, tot travessant pobles, colls, estanys i cims emblemàtics del Pirineu i descobrint fins a cinc Parcs Naturals.

La quarta etapa, entre Encamp i Arinsal, es realitzarà sense marcatge específic i posarà a prova la capacitat d’orientació dels equips participants a  través de la tecnologia GPS. A més, al final d’aquesta etapa, l’organització posarà a disposició dels participants un autocar per passar la tarda a Andorra la Vella i entrar a Caldea els corredors que així ho desitgin, per tenir una estona de relax i recuperació a la meitat del recorregut.

Foto portada © Guillem Casanova