L’ Estació de Trail del Berguedà dota a la comarca un nombre d’itineraris per a la pràctica del trailrunning. Integrada pels municipis de Bagà, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola, serveixen com a punts de partida d’un projecte que surt a la llum després d’uns anys d’intens treball.

La del Berguedà representa la primera estació de trail a Catalunya sota la nomenclatura de Station de Trail, propietat de la marca francesa Raidlight. Bressol de grans esportistes, la comarca ens ofereix un camp d’entrenament perfecte. Degudament senyalitzats i geolocalitzats trobarem fins a 19 itineraris diferents d’entre 7 i 85 quilòmetres, que sumen un total de 475 quilòmetres per a entrenar i gaudir del ric patrimoni natural de la comarca. A més, cal afegir els itineraris anomenats “tallers” que ens serviran per realitzar exercicis específics per a millorar el nostre rendiment esportiu.

La informació detallada dels circuits, amb track, fotografies i descripció, la trobareu en aquest enllaç.


Fitxa tècnica:

Circuits: 30 rutes disponibles en 19 itineraris marcats i 6 tallers que sumen un total de 475 km que recorren els camins del nord del Berguedà
Circuits amb competició on-line: A través de l’aplicació, pots registrar els temps dels teus entrenaments, localització GPS i altres funcions de gran utilitat.
Senyalització: Si, encara que es recomana descarregar el track o indicacions pàgina web
Aigua: En tots els itineraris podem proveïr-nos.
Serveis: Tant Bagà, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola disposen d’una zona de serveis. Espais automatitzats que permeten dotar d’un seguit de serveis com vestuaris, dutxes, lavabos i guixetes. Per tal de fer serveir aquestes zones habilitades, cal que us registreu i descarregueu l’aplicació mòbil de la pàgina web.l’aplicació mòbil de la pàgina web.