FEEC i FCA s’uneixen per crear un únic campionat de curses per muntanya

La prova decidirà els millors corredors del proper 2023 en les disciplines vertical, en línia i ultra i disposarà d'una important dotació econòmica en premis

1093

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) han arribat a un principi d’acord per a la creació d’un únic campionat de Catalunya de Curses per Muntanya/Trail-Running pel proper 2023. Ambdues federacions han decidit donar-se una treva en la seva tensa relació i unir esforços per a assentar una base sòlida que asseguri un bon projecte de futur en les curses per muntanya del nostre país.

Tot i que encara queden alguns serrells per tancar, tot fa pensar que la millor candidata per albergar aquest campionat serà la Berga-Rasos-Berga, que se celebrarà el proper 29 d’abril. Recordem que la cursa ja va ser seu del campionat de Catalunya de la FEEC en 2020 i de la FCA en 2021. A més s’està treballant per a que el campionat disposi d’una important dotació econòmica en premis i sigui retransmesa per Televisió de Catalunya.

Esperem poder ampliar la notícia en les properes setmanes.