Amb només dos anys de vida, Gretel Planner ja ha format part de moltes de les curses del nostre país. Tant de les més importants com de les més humils. El seu valor com a element que ajuda a diferenciar-se i oferir una millor experiència als participants, a resolt ser un gran complement per als organitzadors.

Els motius principals són la utilitat de la tecnologia i la seva accessibilitat per a qualsevol pressupost, ja que busquen ser un suport per a qualsevol tipus d’organitzador.

165 proves pujades – 70% de participants van planificar amb Gretel Planner:

Aran by UTMB, Zegama, Hitu Haundiak, Desafío Urbión, 3 días Trail Ibiza, Trail Ribeira Sacra, Trail Mallos riglos, Acantilados del norte, Ultra Guara Somontano, Las Palomas, El Guerrero de Gredos, Redbull Buen Camino, Ultra Sanabria, Gran vuelta Valle del Genal, Basque Ultra trail.

Per aquest any, a Catalunya ja compten amb la seva aparició al Trail Rocacorba de Klassmark i a l’Ultra Trail de Tarragona. Tot i que això és només el principi.

Com funciona Gretel Planner

En primer lloc, permet visualitzar perfectament el repte, ja que enllaça el GPX amb el tipus de terreny. Per això sabrem amb tota certesa com són els trams, i en conseqüència, destinar el temps que considerem.

S’ha acabat equivocar-se pensant que volaràs en un tram de la cursa i després resulta que trigues tres o quatre vegades més perquè el terreny és molt tècnic.

Després ve tota la part de l’eina, aquí és on Gretel Planner treu tot el potencial: ajuda a calcular els ritmes, temps de pas i nutrició que necessitaràs en cursa.

El resultat: tenir una estratègia totalment fiable per seguir durant la cursa i oblidar-se de tot per córrer amb seguretat i gaudir al màxim de la cursa. Ja no hauràs d’estar pensant que cada 30 minuts toca prendre un gel, cada hora una barreta, cada 90 minuts una pastilla de sals… ara només corre i gaudeix.

Qui el contracta

Com comentàvem, Gretel Planner és un complement per a organitzadors, i per comptar amb els seus serveis només cal contactar través d’un formulari al seu web oficial o a través del correu electrònic hola@gretelplanner.com.

Per als participants és totalment gratuït. Poder planificar una cursa ha de formar part de l’experiència que busques en comprar el dorsal.