Huevos León Asturias, flamants guanyadors de la PSR2017

1653

La Pyrenees Stage Run ha celebrat avui l’última etapa d’aquesta segona edició, després d’una setmana travessant el Pirineu des de Ribes de Freser fins a Salardú. Un recorregut que ha dut als 26 equips participants recórrer 250 quilòmetres i 15.000m de desnivell positiu.

L’equip asturià, amb Jose Pedro Bayón i Pedro Rodríguez al capdavant, s’han proclamat flamants guanyadors de la segona edició de la Pyrenees Stage Run. Fins a tres vegades havien creuat la línia d’arribada en primera posició i avui no podia ser menys. “Ens anem molt satisfets de la PSR. Ho té tot: recorregut i paisatges espectaculars i, organitzativament, ens hem sentit acollits com mai. El format per etapes i en equip és molt atractiu. Sense dubtes, recomanaria aquesta cursa a tothom”.

Darrera d’ells arribava l’equip català Hankersports BiFree, que han plantat cara per la victòria fins al final i s’emporten cap a casa una segona posició amb sabor ben dolç, mentre que la tercera posició general ha estat per l’equip austríac ATSV Nurmi Ternitz que, a partir de la tercera etapa va aixecar l’accelerador i es va dedicar a gaudir de cada una de les jornades.

En l’apartat femení, l’equip suec Salomon Swedenskimogirls va ser l’únic de la seva categoria i s’emporta un bon sabor de boca del nostre Pirineu.

La segona edició de la Pyrenees Stage Run ha duplicat el nombre d’equips participants i manté com a objectiu oferir un producte de qualitat en la que tots els corredors es sentin com a casa i gaudeixin del nostre Pirineu.

Podi Final PSR2017

  1. Huevos León Asturias (33:55:26)
  2. Hankersports/BiFree (34:35:16)
  3. ATSV Nurmi Ternitz (36:22:19)

Classificacions PSR2017

Galeria fotos ®Jordi Santacana