La clàssica Marató del Montseny ha celebrat aquest matí la seva vuitena edició, reunint més de 600 corredors en un recorregut de 45 quilòmetres i 2.752m de desnivell positiu a través del seu Parc Natural.

El vent ha estat un dels protagonistes de la jornada, bufant amb força en els trams més elevats d’un itinerari que coronava els cims més emblemàtics del massís com el Matagalls, Les Agudes i el Turó de l’Home. El Montseny mostrava el seu millor aspecte amb un esclat de colors tardorencs i rius eixordadors.

La lluita per la victòria ha estat força emocionant durant el seu transcurs i s’ha resolt en la recta final, on Albert Pujol s’ha imposat amb un temps de 4:21:51, amb una avantatge de tant sols cinc segons respecte Guillem Campany. La tercera posició ha estat per a Fernando López amb 4:34:19. En dones Íngrid Ruiz ha mostrat les seves credencials des del primer quilòmetre i no ha donat cap opció a les seves rivals, imposant-se amb 5:33:58. El segon lloc ha estat per Marta Muixí amb un temps de 5:46:50, mentre que Amanda Martín tancava el podi amb 6:06:21.

Podi de luxe en la Marató del Montseny 2018

Classificació Marató del Montseny 2018

Anna Comet, victòria a la Sitja del Llop

Només tres mesos després de ser mare, Anna Comet es faria amb la victòria en la Sitja del Llop, una cursa vertical que ascendeix els 1.185 metres de desnivell que separen el poble del Montseny del cim del Turó de l’Home en tant sols sis quilòmetres. Sense paraules. En l’apartat masculí, el triomf ha estat per a Javier Garrido.

Classificacions Sitja del Llop 2018

Fotos © Marató del Montseny