La vuitena edició de la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls, amb el patrocini de la Fundació del Foment de Turisme de Menorca, obre inscripcions a ritme trepidant. Més de 500 corredors ja han confirmat la seva presència en tant sols 24 hores de la seva obertura. Sense dubte, una de les proves esportives més multitudinàries de les illes Balears.

L’esdeveniment, que es celebrarà del 17 al 19 de maig del 2019, arriba amb força novetats. La primera, i no menys important, és el canvi de patrocinador principal: la marca andorrana Otso Think Sport pren el relleu al capdavant de la prova menorquina. En quant a la competició mantindrà els circuits de 185, 100 i 85 quilòmetres, però incorporarà noves distàncies de 58, 45 i 27 quilòmetres ampliant a sis les possibilitats per conèixer l’illa en una prova que espera aplegar prop de 1.800 corredors. Podeu fer les inscripcions a través d’AQUEST ENLLAÇ.

Què és el Camí de Cavalls?

El Camí de Cavalls esdevé un sender històric de 185 quilòmetres i 2.863m de desnivell positiu que recorre el perímetre de l’illa balear de Menorca. El seu origen ens porta al segle XIV, quan ja existien alguns trams que facilitaven la defensa de l’illa davant els atacs dels pirates. També va ser utilitzat durant les dominacions anglesa i francesa del segle XVIII. Després d’unes tasques de rehabilitació i condicionament, l’any 2010 es va inaugurar el camí públic de Camí de Cavalls senyalitzat com a GR223.

Per què creiem que Menorca és una destinació indispensable?

Doncs perquè té un patrimoni geològic i paisatgístic brutal. La part nord és la més salvatge i combina trams força pedregosos vorejant autèntics penya-segats amb zones interiors de cultiu i bosc; el Cap de Favàritx, la platja de Cavalleria, es Alocs, Cala Morell o la Punta Nati són exemples dels llocs que podem visitar. A la part sud trobarem cales i platges d’aigua blau turquesa d’una bellesa indescriptible, com Cala en Turqueta, Cala Macarella, Cala en Porter, Cala Mitjana, Binibèquer i Punta Prima per anomenar algunes. Sense oblidar els seus dos grans nuclis de població, com Ciutadella i Maó.

Foto portada © Marta Bacardit Photography

¡INSCRIPCIONES 2019, ABIERTAS!

⚠️INSCRIPCIONES ABIERTAS⚠️ Los días 17, 18 y 19 de mayo tendrá lugar la OTSO Sport Trail Menorca Camí de Cavalls con seis distancias para una misma leyenda. ¿Quién quiere convertirse en #LEYENDA? Una oportunidad única para descubrir la isla de Menorca y recorrerla a golpe de zapatilla. #RunCdC2019- Trail Menorca Camí de Cavalls – 185KM- Trail Menorca Costa Nord – 100KM- Trail Menorca Costa Sud – 85KM- Trekking Costa Nord – 58KM- Trekking Costa Sud – 45KM- Short Trekking Costa Nord – 27KM. INSCRIPCIONES: https://elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6569071Con el patrocionio de Turismo de Menorca

Gepostet von OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls am Montag, 5. November 2018