A falta de quatre setmanes per a que se celebri la cinquena edició dels 3 Días Trail Ibiza, l’organització està a punt de liquidar les últimes places per poder participar. El cens de l’esdeveniment que organitza Trideporte ja compta amb 400 inscrits, mentre que per a les proves de marató i l’ultra trail tan sols queden una trentena de dorsals a la venda. La inscripció es pot formalitzar a través d’aquest enllaç, on també trobaràs tots els horaris previstos i el servei de trasllat que s’ofereix.

L’esdeveniment arrencarà el divendres 30 de novembre amb una cursa nocturna de 10 quilòmetres que es disputarà a Sant Antoni. La festa esportiva continuarà el dissabte 1 de desembre amb tres proves que concentraran a gran part de l’afició a les curses per muntanya i que transitaran bells paratges de Sant Antoni, Sant Josep i Eivissa; mitja marató (26 quilòmetres), marató (46 quilòmetres) i ultra trail (88 quilòmetres). Finalment, el diumenge 2 de desembre Vila acollirà una preciosa cursa de 10.000 metres que discorrerà per alguns dels enclavaments més emblemàtics considerats Patrimoni de la Humanitat.

Tres Días Trail Ibiza mantindrà el seu caràcter solidari i novament donarà a l’Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa (Apneef) la recaptació que es reuneixi mitjançant les inscripcions. Al web oficial podràs accedir al reglament de la competició, recorreguts i últimes novetats relacionades amb aquest multitudinari esdeveniment.


Notícies relacionades:

Run&Travel: 3 días Trail Ibiza 2018: La perla balear (I)

Run&Travel: 3 días Trail Ibiza 2018: La perla balear (II)

Jesús Fraile i Joanna Redondo deixen la seva empremta a Tres Días Trail Ibiza