L’atleta hilarienc, recent fitxatge d’Asics Internacional, va enllaçar per primera vegada els cims de Les Guilleries i el Montseny amb un temps de 14 hores i 57 minuts. Amb sortida i arribada a Sant Hilari Sacalm (La Selva), Isaac Riera va realitzar una gran volta circular de 130 km i 7.000 metres de desnivell positiu recorrent els cims més alts de les dues serralades del prelitoral català, com el Turó Gros, el Turó de l’Home, Les Agudes, Matagalls, Sant Benet i Sant Miquel de les Formigues. Tanmateix, va passar per poblacions com Arbúcies, Viladrau, Espinelves i Osor.

“Ha estat una experiència única. Recórrer les meves muntanyes, el Montseny i les Guilleries, i acompanyat d’amics i família ha estat genial. Només tinc paraules d’agraïment per tots els ànims i suport que he rebut. Quinze hores que se’m quedaran a la memòria per sempre”, declarava un cop finalitzat el repte.

Aquest gran repte que ha plantejat l’Isaac en una sola jornada, neix amb la idea d’establir aquesta ruta circular en una ruta marcada, que es pugui fer durant tot l’any i que enllaci els cims més emblemàtics de l’Espai Natural de les Guilleries i del Parc Natural del Montseny. D’aquesta manera es dissenya un recorregut de llarga distància pels amants d’aquesta modalitat, i al mateix temps de tipus trekking per poder realitzar en diverses etapes.