Isaac Riera enllaçarà els cims de Les Guilleries i el Montseny el proper 11 de setembre

1531

Sant Hilari Sacalm viurà aquest pròxim 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, una experiència única protagonitzada pel corredor Isaac Riera. Amb sortida i arribada a la capital de Les Guilleries, l’atleta hilarienc enllaçarà per primera vegada els cims de Les Guilleries i el Montseny, en una ruta circular de 130 km i amb un desnivell acumulat de 14000 metres, passant pels pics del Turó Gros, el Turó de l’Home, Les Agudes, Matagalls, Sant Benet i Sant Miquel de les Formigues i passant per poblacions com Arbúcies, Viladrau, Espinelves i Osor.

Aquest gran repte que es planteja l’Isaac en una sola jornada, neix amb la idea d’establir aquesta ruta circular en una ruta marcada, que es pugui fer durant tot l’any i que enllaci els cims més emblemàtics de l’Espai Natural de les Guilleries i del Parc Natural del Montseny. D’aquesta manera es dissenya un recorregut de llarga distància pels amants d’aquesta modalitat, i al mateix temps de tipus trekking per poder realitzar en diverses etapes.

Aquest 2020 la pandèmia ha aturat la competició, però no la preparació física d’aquests atletes. Aquesta aturada al calendari de competicions ha permès a l’Isaac Riera dissenyar i preparar aquest traçat per les Guilleries i el Montseny. Aquesta experiència serà una bona preparació de cara al futur, i més ara que acaba d’anunciar el seu fitxatge per ASICS Internacional, per qui correrà les temporades vinents.

Podreu seguir l’actualitat d’aquest repte al seu compte d’Instagram i amb el nom de #GuilleriesMontsenyLAP.