El film “Sketching the Future” repassa la temporada 2022, en què Kilian Jornet va tornar a participar en quatre curses icòniques del panorama internacional i va guanyar-ne tres amb el mateix parell de sabates.

Quan era només un nen i motivat pel seu afany d’explorar la muntanya sense límits, Kilian Jornet dibuixava al seu quadern el seu propi equipament esportiu i intentava descobrir com serien les seves sabates ideals. En aquell moment, amb només cinc anys, no imaginava que uns anys més tard es trobaria treballant amb un equip de dissenyadors de producte per llançar equipament esportiu de NNormal. 

NNormal va veure la llum l’any 2022 i per celebrar el seu primer aniversari, la marca acaba de llançar una pel·lícula protagonitzada per Kilian Jornet: Sketching the Future. Al nou film de NNormal, Kilian Jornet obre a l’espectador una nova finestra sobre aquesta significativa temporada i explica perquè la comunitat és tan important. 

Produïda per NNormal i dirigida per Nick Danielson, la pel·lícula repassa l’evolució del naixement de NNormal establint un paral·lelisme amb les 4 curses en què Kilian Jornet va participar i les quals li van servir per corroborar que, juntament amb Camper, havia aconseguit crear unes sabates tècniques i duradores. El film combina imatges de la temporada 2022 i la seva aventura a l’Himalaya el 2023, declaracions i entrevistes amb membres de l’equip de Camper i de NNormal. 

NNormal i la durabilitat

L’any 2022 Kilian Jornet va tornar a participar en quatre curses icòniques del panorama internacional, totes elles curses amb les quals l’atleta sentia una gran connexió personal: Zegama-Aizkorri, Hardrock, Sierre Zinal i UTMB. Va guanyar-ne tres i va establir nous rècords en tres d’elles, corrent les quatre curses amb el mateix parell de sabates NNormal

“És genial saber que durant una temporada només vaig utilitzar un parell de sabates per entrenar i un altre per competir. Aconseguir aquesta durabilitat va ser un gran repte per tot l’equip. Va ser increïble treballar junts, posar tant d’amor en crear-les i veure com la gent s’interessava i s’emprovava les sabates en la seva presentació oficial a Chamonix. Això va ser realment la veritable fita, més que guanyar UTMB, explica Kilian Jornet.

Podeu veure el film aquí: