Kilian Jornet s’uneix a Camper per llançar “NNormal”, la nova marca de material esportiu

Es llançarà a la tardor amb Kilian Jornet com a ambaixador i principal nom de l'equip. vestirà i calçarà NNormal a totes les seves proves de 2022 i participa en el desenvolupament del producte

1402

L’alpinista i corredor de muntanya de prestigi mundial Kilian Jornet i l’empresa mallorquina familiar de calçat Camper llancen NNormal: una nova marca de peces esportives per a activitats a l’aire lliure, dissenyades i testades entre la costa de Mallorca i els fiords noruecs. Els primers productes de la marca es llançaran al mercat aquesta tardor de 2022.

“Compartir valors comuns va ser una motivació extra a l’hora d’iniciar aquest projecte. Estàvem d’acord que necessitem una nova manera de pensar i d’actuar en relació al medi ambient i a les activitats a l’aire lliure», explica Jornet. «Volem ser molt honestos sobre la forma en què produïm l’equipament i el paper que exerceix l’empresa en la societat i el medi ambient. Això es tradueix en una total transparència i a treballar per evitar el consum excessiu creant productes duradors. Per tal de tenir un impacte mínim en el medi ambient, necessitem treballar amb materials i provar dissenys diferents. Ens enfrontem a un procés llarg i difícil, però això és el que ens motiva, a mi i a l’equip, a l’hora d’iniciar aquest projecte”.

Dissenyats a Mallorca i testats a Noruega —és més, el mateix nom fusiona enginyosament els seus dos orígens (Nor-uega i Mal-lorca)—, els productes de NNormal reflecteixen la filosofia compartida de la col·laboració: unir autenticitat i funcionalitat com a incentiu perquè la gent gaudeixi i respecti la naturalesa. Una missió que es plasma en un equipament atemporal creat per a durar, que resulta funcional i està orientat al rendiment.

“Crear una nova marca és sempre una cosa molt emocionant, encara que som conscients dels reptes que presenta», comenta Miguel Fluxá, CEO de Camper i membre de la quarta generació de la família fundadora. «Tenir l’oportunitat de concebre-la amb algú com Kilian és realment únic: combinar rendiment i responsabilitat personal guarda una estreta relació amb la nostra filosofia. Tots dos som socis complementaris de la nova marca. Ell aporta la seva sòlida experiència en el desenvolupament dels productes i la seva visió única del món de les activitats a l’aire lliure, mentre que Camper aporta el seu esperit emprenedor i els seus coneixements tècnics en disseny i fabricació de calçat”.

La selecció de NNormal es llançarà al mercat en F/W22 a Europa i Amèrica del Nord a través de nnormal.com i de botigues esportives especialitzades en activitats a l’aire lliure i running. El primer lliurament serà una edició limitada centrada en calçat, roba i accessoris per a trailrunning i senderisme. Kilian Jornet, com a primer ambaixador de l’equip de NNormal que es donarà a conèixer en les properes setmanes, la utilitzarà durant la temporada de curses d’enguany.

Foto portada: Jaime de Diego / Lymbus