La Catalonia Ultra Cup arriba al seu equador, després de disputar-se tres de les sis proves que confeccionen el calendari d’aquesta segona edició. Una competició que ratlla el notable segons les valoracions fetes pels corredors a Ultres Catalunya, on l’organització i la qualitat del recorreguts en cada una de les proves celebrades han estat els elements amb major satisfacció.

ValoracioElsBastions2016-1

En quant a la competició, Isaac Riera (Team Coreevo) lidera la Catalonia Ultra Cup després de fer bons els seus resultats a Ultra Trail Montnegre (3r), Ultra Trail Barcelona (11è) i Els Bastions Ultra Trail (6è). En aquesta última prova, si bé s’han inclòs a la classificació general a tots els que van ser neutralitzats pel mal temps, no s’han pogut sumar els punts extres per no haver-hi cronometratge.

En fèmines, Miriam Moreno (Grup de Muntanya Arenys de Munt) ha fet valer els podis obtinguts a Ultra Trail Montnegre (2a) i Ultra Trail Barcelona (3a) i una quarta posició a Els Bastions Trail per encapçalar la classificació.

Classificació provisional de la Catalonia Ultra Cup 2016, un cop celebrades 3 de les 6 proves del calendari
Classificació provisional de la Catalonia Ultra Cup 2016, un cop celebrades 3 de les 6 proves del calendari

La competició es rependrà el proper 6 d’agost amb la disputa de l’Ultra Trail Vall d’Aran, de 104km i 6.800m de desnivell positiu.

Foto portada: Jordi Santacana Photography