Ja fa temps que el segell Klassmark® és sinònim de qualitat, amb circuits creats per aficionats a les curses per muntanya i on sempre busquen omplir les espectatives del corredor més exigent. I una de les seves inquietuds és la de trobar recorreguts atractius i desconeguts que mostri el terreny tan ric i superlatiu que tenim a casa nostra.

I és el que han fet aquest any amb l’ Ultra Trail Ulldeter, que es celebrarà el proper dissabte carregat de novetats. La principal serà el canvi d’ubicació, on la població de Camprodon (Ripollès) acollirà a prop de vuit-cents corredors que disfrutaran de la Serra Cavallera i el seu entorn en dos preciosos recorreguts:

La batejada com a Ultra “4K” farà les delícies d’aquells que busquen un recorregut de gran duresa, però a la vegada realment espectacular. I per què el nom de “4K”? Els 60 quilòmetres de recorregut realitzarà quatre grans pujades de, pràcticament, quilòmetre vertical fins a coronar cims com el Puig del Pla de les Pasteres (1.890m) i La Pedra dels Tres Bisbats (1.899m), Puig Estela (2.013m), Cerverís (2.208) i Puig de les Agudes (1.976m), tot passant per les poblacions de Ogassa, Pardines i Vilallonga de Ter.

Entre els favorits per a la victòria trobarem als germans Toti i Tina Bes, Marc Carós, Jordi Gamito, Ignasi Riuró, Claudia Roca i Núria Villegas.

La Trail, de 30km i 1.600m de desnivell positiu, resseguirà la Serra Cavallera, amb ascens a la Pedra dels Tres Bisbats per tornar a Camprodon pel poble de Llanars. Un recorregut curt però intens, on hi destaquem la presència de corredors com Marc Pinsach, Marc Pérez, Adrià Canimas, Èric Moya, Eva Montero, Ester Casajuana i Paula Reixach.

L’esdeveniment serà puntuable pel circuit MISSIONX3 que patrocina Salomon.

Ultres Catalunya hi serà present realitzant un seguiment a través de les nostres xarxes socials.