Després de l’èxit i gestió organitzativa de la Pyrenees Stage Run (PSR) que va tenir lloc la primera setmana de setembre, BiFree Sports, ja ho té tot a punt per a la celebració de la Costa Brava Stage Run (CBSR): 3 etapes entre Blanes i Portbou porten els corredors a recórrer la espectacular Costa Brava de Sud a Nord. Aquest any, després de l’aplaçament per la pandèmia, la tercera edició de la cursa tindrà lloc del divendres 15 d’octubre fins al diumenge 17 d’octubre.

CBSR no només és una competició, sinó que ha aconseguit contagiar l’esperit de companyonia, interrelació, amistat i festivitat entre els participants durant tres dies, pilar fonamental per a que el producte Stage Run funcioni.

El terreny que ofereix la Costa Brava és realment espectacular i fer-ho en tres etapes per anar descobrint els seus encants mica en mica no te preu. En ella trobarem platges de sorra fina, cales d’aigua de blau turquesa, imponents fars i pobles pescadors, tot travessant dos parcs naturals com el del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el del Cap de Creus.

Els participants recorreran la Costa Brava entre Blanes i Portbou a través del sender mediterrani GR92 i el Camí de Ronda. El terreny que ofereix és realment espectacular i fer-ho en un format de tres etapes, cada cop més arrelat a casa nostra, per anar descobrint els seus encants mica en mica no te preu. En ella trobarem platges de sorra fina, cales d’aigua de blau turquesa, imponents fars i pobles pescadors, tot travessant dos parcs naturals com el del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el del Cap de Creus. I ho podran fer a través de dues modalitats:

La CBSR, amb 125km i 4300m de desnivell positiu, repartits en 3 etapes: la primera de 23 quilòmetres unirà Blanes i Tossa de Mar, la segona de 51 quilòmetres anirà de la platja de la Fosca (Palamós) i Cala Montgó (L’Escala), i la tercera de 48 quilòmetres entre Roses i Portbou.

La CBSR Experience que tindrà 85km i 2800m de desnivell positiu, també repartits en 3 etapes: la primera etapa serà la mateixa que CBSR, la segona de 32 quilòmetres entre Aiguablava (Begur) i Cala Montgó (L’Escala), i la tercera de 30 quilòmetres entre Cadaqués i Portbou.

Per acabar d’animar els indecisos, les inscripcions estaran excepcionalment obertes fins el 3 d’octubre, menys de dues setmanes abans de la cursa i podeu trobar més informació i les inscripcions a la seva pàgina web.

Foto portada: Guillem Casanova