La Garmin Team Trail compleix amb les espectatives

1873

La primera edició de la Garmin Team Trail, celebrada el passat cap de setmana, va complir amb escreix les espectatives creades i li veiem una bona projecció per davant. Organitzar una cursa de llarga distància de més de dos-cents quilòmetres no és gens fàcil. L’empresa de l’event, a càrrec de RPM-MKTG, va demostrar la seva experiència i professionalitat i va deixar el llistó ben alt cuidant fins a l’últim detall, tot i que sempre hi ha aspectes a millorar.

Punts a favor: Per damunt de tot destaquem la seguretat. Cada creuament de carretera regulat per un membre de seguretat, el corredor controlat via geolocalitzador, el control de material als atletes en cada punt d’inici d’etapa són aspectes que li donen un valor molt positiu.

Punts a millorar: Potser el marcatge en alguns trams s’hauria de reforçar, tot i que entenem que el pas per les proximitats de nuclis habitats sigui un handicap.

El Buff Pro Team, guanyadors

En quant a la competició, el equip Buff Pro Team format per Gerard Morales, Pau Zamora, Yeray Duran i Ernest Ausiró van complir la seva condició de favorits completant els 200 quilòmetres entre Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallès amb un temps de 17 hores 51 minuts i 20 segons i inscriuen així el seu nom com els primers guanyadors de la Garmin Team Trail.

La calor va ser la gran protagonista, castigant severament als més de tres-cents participants repartits en 90 equips. Gonzalo Pedroche va ser l’únic participant que va completar el recorregut sencer en la categoria SOLO després de 29 hores i 19 minuts.