La Garmin Team Trail, amb més de tres-cents corredors, travessarà Catalunya de nord a sud

2143

La Garmin Trail Team arriba el proper cap de setmana per omplir un buit en quant a les curses de muntanya de llarga distància del nostre pais. La novetat serà fer-ho en format non-stop per relleus i en equips de dos, tres o quatre corredors, tot i que també es podrà fer en solitari. En aquesta primera edició comptarà amb un total de 321 participants, on 72 equips estaran formats per quatre corredors, sis conjunts tindran tres participants, tres equips seran amb dos corredors, mentre que un total de nou atletes ho faran en solitari. Entre els equips inscrits destaquen els del Buff Pro Team, format per corredors de nivell com Yeray Duran, Gerard Morales, Pau Zamora i Ernest Ausiró, i el Privylife by Àccura Running amb Miguel Ángel González, Isaac Torija, Isaac Riera i Tomàs López.

La singular prova recorrerà els 200 quilòmetres i 5.946m de desnivell positiu que separen les poblacions de Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallès i travessarà el cor de Catalunya de nord a sud. Els participants hauran de realitzar el relleu corresponent en els punts establerts per la organització, com Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-Reig, Sallent, Monistrol de Calders i Matadepera.

El circuit es dividirà en vuit etapes d’entre 20 i 30 quilòmetres i el temps màxim per completar-lo serà de 36 hores. L’itinerari enllaçarà les rutes més emblemàtiques de les comarques del Berguedà, Bages, Moianès i Vallès Occidental com el Camí dels Bons Homes, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa o el Camí dels Monjos.

Podreu fer el seguiment on-line a través d’aquest enllaç.

Es preveuen altes temperatures durant el cap de setmana, així que s’aconsella als participants una bona hidratació i alimentació durant el transcurs de l’ultratrail. Aquí us recordem un interessant article al respecte:

Què menjar durant un ultratrail