La Llanera Trail torna a Sabadell el proper 22 de gener

La setena edició de la cursa vallesana espera arribar al miler de participants

1448
Un any més, la Llanera Trail omplirà el rodal de Sabadell de corredors. Foto: Foto portada: Gonzalo Rodríguez

El diumenge 22 de gener Sabadell tornarà a viure una nova jornada esportiva amb la disputa d’una nova edició de La Llanera Trail. La Unió Excursionista de Sabadell (UES), organitzadora de l’esdeveniment, espera repetir l’èxit de participació de l’any passat, on més d’un miler de corredors van gaudir del rodal de la co-capital vallesana. També serà una bona ocasió per retre homenatge a Josep Maria Pijuan ‘Piju’ , mort accidentalment durant el transcurs de l’edició passada.

Com és habitual, la Llanera Trail serà la primera marató per muntanya de l’any del calendari català i un dels principals actes esportius de la ciutat.

L’esdeveniment es desenvoluparà entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat en un entorn que sorprèn pel seu ric patrimoni natural i històric: boscos frondosos, corriols amagats, fonts, masies i ermites romàniques.

La setena edició de La Llanera Trail oferirà fins a tres recorreguts dissenyats per a que tothom hi tingui cabuda. A les ja consolidades Marató i Mitja Marató, l’edició passada es va incorporar al programa una nova distància de 13 quilòmetres amb gran acolllida. La plaça Doctor Robert de Sabadell, just davant de l’Ajuntament, serà el punt d’inici de les proves.

La Marató, de 43km D+1450m, dibuixa un traçat que s’allarga fins a Castellar del Vallès, tocant sostre al cim del Puig de la Creu, a 668m d’altitud, tot passant pels llocs més emblemàtics del rodal sabadellenc i castellarenc com Togores, el riu Ripoll, Can Casamada i Sant Pere d’Ullastre.

Tant la Mitja Marató de 21km D+550m, com la curta de 13km i D+220m compartiran part del recorregut de la Marató. Sens dubte, una bona opció pels amants de les curses ràpides que vulguin començar la temporada amb una mica de ‘xispa’.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 18 de gener de 2023 o a l’exhaurir els 1.250 dorsals disponibles. El preu de la inscripció és de 35€ per a la Marató, 30€ per a la Mitja Marató i 21€ per la 13K. El preu inclou samarreta commemorativa, avituallaments en cursa i servei mèdic.

Una edició solidària amb Obrir-se al Món

Com és habitual, l’esdeveniment aprofitarà per donar ressò a iniciatives solidàries. Enguany col.laborarà amb l’associació sabadellenca Obrir-se al Món (centre de serveis per persones amb autisme) amb la venda de samarretes de la cursa d’edicions anteriors a un preu de 3€.

A més, podreu córrer per l’autisme i comprar quilòmetres per ajudar a les persones amb autisme i als seus familiars a través d’aquest enllaç.