El diumenge 28 de gener Sabadell tornarà a viure una nova jornada esportiva amb la disputa d’una nova edició de La Llanera Trail. Organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell (UES), l’esdeveniment s’ha consolidat com un dels actes puntals de la co-capital vallesana amb més d’un miler de corredors i una de les curses per muntanya preferides per començar l’any.

Com és habitual, la Llanera Trail inclourà la primera marató per muntanya de la temporada del calendari de trail català.

L’esdeveniment es desenvoluparà entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat en un entorn que sorprendrà pel seu ric patrimoni natural i històric: boscos frondosos, corriols amagats, fonts, masies i ermites romàniques.

La novena edició de La Llanera Trail oferirà fins a tres recorreguts dissenyats per a que tothom pugui gaudir d’aquesta festa de trailrunning. La plaça Doctor Robert de Sabadell, just davant de l’Ajuntament, serà el punt d’inici de les proves.

La Marató, de 43km D+1450m, dibuixa un traçat que s’allarga fins a Castellar del Vallès, tocant sostre al cim del Puig de la Creu, a 668m d’altitud, tot passant pels llocs més emblemàtics del rodal sabadellenc i castellarenc com Togores, el riu Ripoll, Can Casamada i Sant Pere d’Ullastre.

Tant la Mitja Marató de 21km D+550m, com la curta de 14km i D+220m compartiran part del recorregut de la Marató. Sens dubte, una bona opció pels amants de les curses ràpides que vulguin començar la temporada amb una mica de ‘xispa’.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 18 de gener de 2024 o a l’exhaurir els 1.250 dorsals disponibles. El preu de la inscripció és de 30€ per a la Marató, 25€ per a la Mitja Marató i 14€ per la 14K. El preu inclou samarreta commemorativa, avituallaments en cursa, dutxes, servei de podologia, servei mèdic, cronometratge i fotografia en cursa.

Una cursa solidària amb Obrir-se al Món

Com és habitual, l’esdeveniment aprofitarà per donar ressò a iniciatives solidàries. Enguany tornarà a col.laborar amb l’associació sabadellenca Obrir-se al Món (centre de serveis per persones amb autisme) amb la venda d’uns mitjons commemoratius de la Llanera, on els participants podran decidir comprar al realitzar la seva inscripció. Tota la recaptació anirà en benefici a l’associació.