Més de 400 corredors disputaran el proper cap de setmana alguna de les quatre proves que conformen la Trepitja Garrotxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, i que recorre els indrets més emblemàtics de l’Alta Garrotxa. Un esdeveniment solidari que destinarà tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, en la lluita per les malalties infantils.

Després dels canvis de l’edició passada, l’Ultra Trail Trepitja Garrotxa consolida el seu recorregut de 84 quilòmetres i un desnivell positiu de 4.750 metres. Amb sortida i arribada a la població d’Oix (Garrotxa) passarà per raconades espectaculars de la comarca, com el Puig Ou, el Puig de les Bruixes, el Comanegra, Sant Aniol d’Aguja, Beget i Talaixà.

Trepitja Garrotxa 2018

Els paratges més salvatges de l'Alta Garrotxa a la cursa de muntanya de Trepitja Garrotxa Centre Excursionista d'Olot

Gepostet von Corriols de Llum am Sonntag, 14. Oktober 2018

Un cop més, serà la cursa decisiva per coronar els campions de la 8a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC que, hores d’ara, encapçalen Jesús Pau Vázquez (Espot Esquí Club Valls d’Àneu) i Núria Codina (Club Esp. Pedala.cat Balaguer). Entre els corredors més destacats trobem a Pau Capell, Victor del Águila, Ester Franch i Núria Codina.

Com a novetat d’enguany, Trepitja Garrotxa també acollirà el Campionat de Catalunya de Curses per muntanya per equips. La cursa decisiva serà la de 23km i D+1200m.

El programa de la Trepitja Garrotxa inclou també dues curses de 53 i 13 quilòmetres.

Foto portada ©Monica Morell