La Ultra Trail Barcelona®, que s’havia de disputar el proper mes d’abril de 2018, ha decidit endarrerir la seva celebració fins al proper any 2019. La prova més internacional de casa nostra, amb una participació que va arribar a màxims de 2.000 corredors i 29 nacionalitats representades, realitzarà una aturada per renovar-se i tornar reforçats amb novetats.

L’ organització ha emés un comunicat, en la que se senten “deutors amb els corredors i la gent que any rere any l’han fet possible i oferir-los noves edicions amb totes les garanties i cures. Per això en retrobarem el 27 d’abril de 2019 a Begues amb un nou format de proves que inclourà recorreguts, noves distàncies i altres notables novetats”.

Aquesta aturada també afecta a la prova infantil, en la que havien aconseguit la participació de centenars de nens. Tot i que la Kids Trail Barcelona ha estat un dels pilars de la Catalonia Kids Cup, la competició seguirà endavant sense la prova barcelonina i sota els mateixos valors d’esportivitat, motivació i convivència amb els que va néixer al 2016.

El comunicat conclou amb un agraïment “a l’esforç, la implicació i la il·lusió dels
centenars i centenars de persones que cada any fan possible la UTBCN.
Institucions, col·laboradors, voluntaris i corredors, per a tots ells, unes
GRÀCIES majúscules i el desig de tornar a veure’ns en la 8a edició”.