La Costa Brava Stage Run (CBSR) recupera l’esperit de l’exitosa Costa Brava Xtrem Running, per a portar als corredors a recórrer la Costa Brava entre Blanes i Portbou en 3 etapes entre el 20 i el 22 d’abril de 2018

La Costa Brava acollirà corredors d’arreu entre el 20 i el 22 d’abril per recórrer el GR92 i Camins de Ronda entre Blanes i Portbou, recuperant, amb alguns canvis, l’extingida Costa Brava Xtrem Running organitzada entre els anys 2009 i 2013 a la Costa Brava. Hi haurà dues modalitats segons la llargada del recorregut: la CBSR, amb 125km i 4300m de desnivell positiu repartits en 3 etapes de 23km el primer dia (Blanes-Tossa), 53km el segon (Palamós-l’Escala) i 50km el tercer (Roses-Portbou); i la CBSR Experience que tindrà 85km i 2800m de desnivell positiu, també repartits en 3 etapes: la primera etapa serà la mateixa, la segona de 32km (Aiguablava-L’Escala) i la tercera 30km (Cadaqués-Portbou). Un recorregut espectacular que passa per quatre Jardins Botànics, com són el Jardí Botànic Mar-i-Murtra i el Pinya de Rosa de Blanes, Santa Clotilde de Lloret de Mar i Cap Roig de Calella de Palafrugell; i també per dos parcs naturals: el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el Parc Natural del Cap de Creus; a banda de creuar una infinitat de platges, cales i racons paradisíacs com el cap de Begur, cala Treumal, Morisca, Pedrosa, Estreta, Jòncols, etc.

Els organitzadors volen portar el concepte que han creat amb la Pyrenees Stage Run a la Costa Brava, és per això que en destaca el sopar conjunt de cada dia, on, a més de compartir els moments viscuts durant la jornada amb la resta de participants i voluntaris, també es fa l’entrega de premis als primers classificats, el briefing de la següent etapa i la projecció d’imatges de l’etapa que acaben de finalitzar.

Hi haurà dos tipus d’inscripció (sigui quina sigui la modalitat escollida): la Bàsica, dirigida als corredors que es vulguin organitzar ells mateixos l’allotjament, inclou la inscripció a la cursa amb bossa del corredor, transport a la sortida de la 2a i 3a etapa, assegurança d’accidents, servei mèdic, avituallaments, marcatge, cronometratge, fisioteràpia, fotos i vídeo, i obsequi de Finisher en cas de ser-ho; els inscrits en aquesta opció poden contractar el sopar dels dos dies a part. La inscripció Premium, inclou, a més a més del que inclou la Bàsica, l’allotjament en mitja pensió i habitació doble compartida el divendres 20 d’abril en un hotel a Tossa de Mar i el dissabte 21 d’abril en bungalow a Cala Montgó, l’Escala. La participació serà individual i tots els corredors que aconsegueixin ser “finishers” obtindran 4 punts (CBSR), o 3 punts (CBSR ExperienceITRA que podran utilitzar en cas de voler participar a la UTMB.

A banda de la inscripció per corredors, la organització també ofereix la possibilitat d’allotjar-se i sopar amb els corredors a aquells que els vulguin acompanyar en aquest repte per la Costa Brava, i viure al seu costat aquesta aventura i els paisatges que depara la Costa Brava, en un recorregut amb molts accessos possibles amb vehicle.

La Costa Brava Stage Run promet ser una experiència única en un entorn increïble (la Costa Brava escollida millor detinació turística del món l’any 2012 per la revista National Geographic). Seran dies de córrer arran de mar, però també d’aventura, companyerisme i convivència, fent així que els participants s’emportin cap a casa un grapat d’emocions i records imborrables fent el que més els agrada: córrer!

Les inscripcions ja estan obertes a través del seu web i els 15 primers inscrits tindran un descompte del 15% sobre el preu de la inscripció.

Font: Nota premsa CBSR / Fotos: Lluis Toll