Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès 2024

425
La Lliga Gran Penedès ens mostra el ric patrimoni natural de les comarques del Garraf, l'Alt i Baix Penedès. Foto: Històric Trail Calafell

La Lliga de Curses de Muntanya GRAN PENEDÈS ha presentat el seu calendari per a aquesta temporada 2024. El consolidat circuit penedesenc arrencarà la seva onzena edició aquest proper mes de febrer a Sant Pere de Ribes, al mític Cros de Sant Pau, i s’allargarà fins al desembre a Pacs del Penedès amb la disputa de la Pujada a Sant Pau.

Entre les novetats més destacades d’aquesta edició trobem la incorporació al calendari de dues curses: L’Encantada de Font-Rubí, que es disputarà al mes d’abril, i la Cursa del Margalló, al setembre.

La Lliga Gran Penedès va néixer el 2013 amb la finalitat d’agrupar en un sol circuit les curses per muntanya que se celebren a les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i Baix Penedès; així com la de donar a conèixer el ric patrimoni natural que l’envolta.

Aquest 2024 hi prendran part fins a 14 proves:

A la classificació final puntuaran els 8 millors resultats obtinguts de totes les proves disputades. Guanyarà la Lliga el participant que acumuli el major nombre de punts. Tindran premi els 3 primers classificats de la general, i els 3 primers de cada categoria, sense que aquests siguin acumulatius. També hi haurà una classificació per equips.

Podeu consultar el reglament en AQUEST ENLLAÇ.

Palmarès Lliga de Curses de Muntanya GRAN PENEDÈS

Any Guanyador Guanyadora
2013 Manuel Torres Núria Quiroga
2014 Raúl Matas Núria Quiroga
2015 Jordi Gómez Núria Quiroga
2016 Adrià Colomer Regina Carné
2017 Jaume Soler Carme Ballesteros
2018 Adrià Colomer Montserrat Elias
2019 Alejandro Villarino Marta Segura
2022 Xavi Casanovas Berta Moreno
2023 Thomas Fortin Lourdes Puiggròs