Lliga de la Noguera 2023

3300
El Trail Montroig és una de les curses més destacades de la comarca de la Noguera. Foto: Chris Alonso

La Lliga de la Noguera neix al 2014 amb l’objectiu d’agrupar totes les curses per muntanya que es disputen a la comarca lleidatana sota una competició global per promocionar-les conjuntament. Alhora, la Lliga pretén ser un punt de referència per a les curses de muntanya de la Noguera i una bona manera de fomentar el turisme actiu de la comarca.

Per aquest 2023 presenta fins a 10 curses en el seu calendari:

En quant a la classificació final, es sumaran els 8 millors resultats de la Lliga, comptant que per entrar a la classificació final caldrà haver participat en un mínim de 5 proves. Els corredors que completin fins a 8 curses rebran el premi Finisher. (*reglament 2023 a revisar).

També existeix una classificació per equips. Perquè un equip puntuï en una prova caldrà que 4 membres de l’equip (entre els quals n’hi ha d’haver obligatòriament un de cada sexe) acabin la cursa en qualsevol de les seves modalitats, incloent-hi les caminades. Cada equip que compleixi aquest requisit, aconseguirà la suma de punts obtinguts pels 4 membres del seu equip que hagin aconseguit major puntuació en aquella prova.


CALENDARI TRAIL CATALUNYA 2023