L’Ultra Montseny arriba a La Garriga el proper 1 d’abril

805
L'Ultra Montseny tornarà a mostrar els racons amb més encant del massís. Foto: Jordi Santacana

La novena edició de l’Ultra Montseny se celebrarà el dissabte 1 d’abril plenament consolidada dins el calendari de curses de llarga distància del nostre país. L’emplaçament d’aquesta edició es trasllada per primer cop a la població de La Garriga (Vallès Oriental), singularitat que l’organització manté anualment amb la finalitat de donar a conèixer les localitats que envolten el Parc Natural del Montseny.

L’Ultra Montseny permet l’oportunitat de conèixer el ric patrimoni natural del Parc Natural del Montseny. El recorregut transita per camins i corriols a través de boscos de gran bellesa, on destaca l’alzina, el roure, el faig i l’avetosa en les seves parts més altes.

L’organització tornarà a oferir fins a tres modalitats de cursa per gaudir de l’entorn privilegiat d’aquest massís prelitoral:

La ultratrail serà la modalitat principal de l’esdeveniment, amb els seus imponents 80km i un desnivell positiu de 4.868m. Com és habitual, tornarà a visitar els llocs més emblemàtics del Parc Natural: cims com el Sui (1.319m) i el Turó del Samont (1.273m), pujades de vertigen que us faran suar de valent com la Sitja del Llop, baixades d’escàndol com la del torrent de Coll Pregon i visitarà alguns dels pobles més representatius del Parc Natural com el Montseny o Viladrau.

El Trail, una cursa d’alta volada

La Trail Montseny s’allarga fins als 55km i 3.079m de desnivell positiu, recorrent la segona part de la cursa més llarga entre Montseny i La Garriga. Un recorregut força exigent que posarà a prova la fortalesa i resistència dels corredors.

Tancarà el programa de curses el Trail més curt (VA), de 32km i 1.218m de pujada, que recorrerà el tram comprès entre les localitats del Viladrau i La Garriga.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions a través del seu web oficial fins el 25 de març de 2023. El preu de la inscripció és de 87€ per a la Ultra, 59€ per a la 55k i 37€ per la 32K. El preu inclou samarreta commemorativa, avituallaments en cursa i servei mèdic.

Notícies relacionades: