Marc Ollé aixeca el títol de campió de la Copa de España de Carreras por Montaña en Línea de la FEDME, després d’imposar-se en l’última prova celebrada aquest diumenge a Ceuta, dins el marc de la 8a edició de la Integral Sierra Bullones.

El concurs del corredor igualadí a la competició estatal ha estat pràcticament impacable, imposant-se en dues de les tres curses que conformaven el calendari. Les victòries a la CxM Sierra Blanca de Marbella al febrer i una quarta posició a Terol al maig deixaven el títol a tocar per a Ollé abans de l’última prova. Amb la victòria d’ahir sentencia la Copa i referma el seu gran any, on ja es va proclamar campió d’Espanya Ultra el passat mes d’abril.

“Estic molt content per la victòria d’avui i de proclamar-me campió de la Copa. La veritat és que, tot i portar una avantatge en la classificació, no les tenia totes i calia rematar-ho. Avui ha estat una cursa ràpida, gens tècnica i sabia que hi havia grans corredors que ho podien fer força bé, com l’Adil Moussaoui o l’Iván Hernández. Però m’he trobat força bé, bastant recuperat de la pallissa de l’Ultra Pirineu (on va acabar cinquè). Tanco la temporada amb molt bones sensacions i satisfet pels resultats obtinguts”.

El podi de la Integral Sierra de Bullones has estat encapçalada per Marc Ollé, amb un temps de 2 hores i 24 minuts seguit per Adil Moussaoui amb 2 hores i 39 minuts i tercer Iván Hernández amb 2 hores i 41 minuts.

A la categoria absoluta femenina aconseguia la victòria Cristina Salazar amb un temps de 3 hores i 12 minuts. A la segona posició entrava Belén Pérez, mentre que la tercera plaça seria per a Sonia Vizcaino.

Foto portada: FEDME