Quatre curses per muntanya puntals a la comarca del Vallès Occidental s’uneixen per crear aquest campionat que inclou tres maratons i una mitja marató

Les proves que conformaran la primera edició de la Copa vallesana de trail seran les següents:

Primera Marató de Muntanya de Catalunya (Sant Llorenç Savall)
Data: 27 d’octubre de 2019
Prova puntuable: Marató (41,1km D+2123m)

La Llanera Trail (Sabadell)
Data: 19 de gener de 2020
Prova puntuable: Marató (43km D+1450m)

Vallès Drac Race (Terrassa)
Data: 16 de febrer de 2020
Prova puntuable: Marató (48km D+2200m)

La Corriols del Vallès (Castellar del Vallès)
Data: 3 de març de 2020
Prova puntuable: Mitja marató (24km D+900m)

L’objectiu d’aquestes proves no és una altra que la de fomentar l’esport vallesà unint esforços i omplir un buit de competició local i comarcal. De fet, no és un calendari estretament marcat i altres proves interessades podrien unir-se a un projecte que tots els vallesans esperaven.

De moment, resultarà guanyador/a el que obtingui el major nombre de punts en 3 de les 4 proves del circuit. Els tres primers tindran com a recompensa un merescut trofeu i una inscripció gratuïta en les  quatre curses que conformin el calendari de la segona edició.

El proper 2 de juliol i coincidint amb l’obertura d’inscripcions per a la primera prova, hi haurà la possibilitat d’inscriure’s a les quatre curses del circuit a un preu molt reduït.

Trobareu més informació i reglament de la Copa al web oficial.

Divuit circuits de curses a Catalunya

L’eclosió de curses per muntanya a Catalunya des de fa uns anys és més que evident i l’oferta és ben àmplia. El resultat d’aquesta proliferació ha estat la seva territorialitat, el naixement de copes, circuits i competicions més locals per tal de fomentar la participació en el seu territori. De fet, la Copa vallesana de trail serà el divuitè circuit de curses per muntanya que existeix a Catalunya.

Foto portada © Primera marató de muntanya de Catalunya