Neix Ultra North, l’ultra del Trail Cap de Creus

Amb sortida a Cantallops i arribada a Roses seguint tota la carena del nord, serà un circuit lineal de 80 quilòmetres i 4000 metres de desnivell positiu

1470

2022 no serà un any qualsevol, serà l’any de la primera edició de l’ Ultra North. Als recorreguts Express, Trail i Marathon del Trail Cap de Creus se’ls unirà una distància ultra amb sortida a Cantallops i arribada a Roses que recorrerà tota la carena del nord. Un circuit lineal de la factoria Klassmark de 80 quilòmetres i 4000 metres de desnivell positiu que es convertiran en tota una aventura el proper 13 i 14 de maig.

L’Ultra North neix amb l’ambició d’oferir una ultra aventura de trail running sense precedents. La totalitat del recorregut regala unes vistes fascinants de la Costa Brava més salvatge; des de la panoràmica a 1500 metres del Puig Neulós fins a la riba del mar a Roses, Cadaqués, Llançà o Port de la Selva. Les places seran limitades i des de Klassmark oferiran nous i millors serveis per gaudir d´un dia inoblidable. Tots els participants aniran geolocalitzats perquè es pugui seguir la seva gesta al minut. L’ Ultra North liderarà el #RESET que necessitem per continuar combatent l’emergència climàtica en què vivim, essent un exemple de sostenibilitat i respecte a la natura.

El 2022 farà 10 anys dels focs de l’Empordà i 10 anys des que es va organitzar una carrera solidària per recaptar fons a Cantallops. “Hem guardat un record d’aquell dia, del poble i de la carena del nord. Ara, tenim la necessitat de retrobar-nos per recordar aquells dies fatídics en què el nord de Catalunya es va veure tan afectats. La nostra memoria no oblida” apunta Gerard Freixes.

Les inscripcions s’obriran properament.