El santboià ha decidit posposar per a una pròxima ocasió la seva participació a la prestigiosa prova nord-americana Hardrock 100 Endurance Run per centrar-se en la Ultra Trail World Tour.

Els bons resultats en les dues primeres proves del circuit internacional, amb victòria a Transgrancanaria i un segon lloc a Mount Fuji, han portat a Pau Capell a liderar la classificació general. Aquest fet replanteja la seva temporada i es centrarà en intentar coronar-se com a campió en la Ultra Trail World Tour després de dos anys pujant al podi amb un sots-campionat al 2017 i una tercera posició al 2016.

El seu camí dins el circuit continuarà el pròxim 23 de juny a Lavaredo Ultra Trail (Itàlia, 119Km), el 15 de juliol a Eiger Ultra-Trail (Suïssa, 101Km) i l’1 de setembre a CCC® (Itàlia-Suïssa-França, 101Km).

“He decidit declinar la meva participació a Hardrock 100 perquè crec que cal anar a poc a poc com fins ara i, de moment, m’està anant força bé. Fer tres proves tant exigents, com Transgrancanaria, Fuji i Hardrock, en tant poc temps no hagués sortit bé. Si anava a Estats Units no podia anar a CCC i a Ultra Pirineu hagués arribat just. Si volem donar exemple, cal fer les coses amb cap”. 

Pau Capell seguirà amb la resta del seu particular calendari com tenia previst, amb participació al circuit de les Skyrunner World Series com Ultra Sky Marathon Madeira i Livigno al juny i Limone Extreme a l’octubre, tancant la temporada en les curses de llarga distància a Ultra Pirineu.