La Protecting Home és una cursa oberta, organitzada per dues ONG com Selvans i SOS Costa Brava i impulsat per l’ultrafondista català Allan Fortuny, amb l’únic objectiu que la de recaptar fons per ajudar a aquestes dues entitats a salvar els boscos primigenis de més alt valor ecològic de casa nostra i defensar els últims reductes que encara queden verges a la Costa Brava.

El recorregut consta d’uns 200 quilòmetres, repartits en sis etapes d’entre 25 i 30 quilòmetres cadascuna, que ens portaran des de Cantallops (a l’Albera) fins a Palamós passant per les zones d’acció, protecció i conservació d’aquestes organitzacions. Participant en aquesta aventura ajudem a aconseguir els recursos necessaris per finançar els projectes ambientals de Selvans i SOS Costa Brava.

El període per participar en l’esdeveniment va començar el passat 18 de setembre i s’allargarà fins al 13 de desembre d’aquest any. Els participants podran realitzar les etapes que vulguin i seran cronometrats amb la plataforma Open Trail Races (OTR).

El 19 de desembre es comunicaran els resultats i es valorarà l’impacte de l’esdeveniment sobre els projectes a portar a terme per SOS Costa Brava i Selvans, així com compartir els millors moments durant els tres mesos d’activitat.

Podeu fer les inscripcions a través del seu web oficial fins a l’1 de desembre.