Pyrenees Stage Run 2017: la travessa pel Pirineu català més internacional

1550

Pyrenees Stage Run arrencarà el proper diumenge la seva segona edició. Les bones sensacions deixades entre els participants en l’edició passada i un producte atractiu com és la de córrer a través del Pirineu català per etapes, ha fet duplicar el nombre de participants respecte l’any passat i atraure corredors de fora: entre els 56 participants (26 equips), un 50% es reparteixen entre equips holandesos, suecs, alemanys, austríacs, polonesos, canadencs, belgues i israelians. Destaca l’equip suec format per Erika i Fanny Borgström. A més, PSR va ser escollida per la prestigiosa revista Trail Run com una de les deu millors curses per etapes del món. Un reconeixement més que merescut.

L’esdeveniment tornarà a travessar el Pirineu català des de Ribes de Freser (Ripollès) fins a Salardú (Val d’Aran) cobrint un recorregut de 240 quilòmetres i 15.000m de desnivell positiu a través de set etapes, seguint el sender pirenaic GR-11 pràcticament en la seva totalitat.

El projecte SUMMIT d’Emma Roca tornarà a avaluar l’estat físic dels corredors al llarg de la cursa per extraure dades sobre el rendiment del corredor en proves per etapes. Els participants també podran gaudir de les interessants xerrades del fisioterapeuta Albert Carrere de la Clínica del Corredor –dissabte- i d’Astrid Barqué de Vitampleni –diumenge-.

Podreu seguir les evolucions en directe dels equips participants a través del Live Trail, així com el Facebook i Twitter oficials de l’esdeveniment.

Galeria edició 2016 ©Jordi Santacana

Register #PSR2017

[ENG] A short video of what you will find at the #PSR2017… Register before the 28th february to get the discount! REGISTER NOW at http://psr.run and… #RunPyrenees ;)[ESP] Un pequeño video de lo que vais a encontrar en la #PSR2017… Inscríbete antes del 28 de febrero para conseguir el descuento anticipado! INSCRÍBETE AHORA a http://psr.run y… #RunPyrenees :)[CAT] Un petit vídeo del que trobareu a la #PSR2017… Inscriu-te abans del 28 de febrer per aconseguir el descompte anticipat! INSCRIU-TE JA a http://psr.run i… #RunPyrenees :DMore info: www.psr.runImage: Ariño VisualsEdition: Pyrenees Stage RunMusic: Lay Low (Crystal Fighters)Main Sponsor: Tuga Active Wear

Posted by Pyrenees Stage Run on Freitag, 2. Dezember 2016