L’ultrafondista Luis Alberto Hernando es despulla a través de Soy trailrunner (Editorial Desnivel) i ens apropa la seva cara més íntima, els seus pensaments i el seu camí per a convertir-se en un dels millors corredors del món. Ens narra en primera persona els seus inicis com a corredor de fons seguint els passos del seu pare, el pas per l’exèrcit, com va aconseguir arribar a ser olímpic en un esport com el biatló, la seva entrada al cos de la Guardia Civil, la importància del Tema Adidas, el camí per a arribar a proclamar-se campió del món de trailrunning, la sana rivalitat amb Kilian Jornet i mil anècdotes més.

«Hi ha corredors que pugen o baixen millor que Luis Alberto, però ell sempre hi és. És molt complet, va bé pujant, baixant i en pla. Encara que, per damunt de tot, és un lluitador nat. Quan altres tiren la tovallola, ell segueix allà donant guerra fins el final». Kilian Jornet

Després de llegir el llibre hem descobert una persona entranyable, que es fa estimar i, sobretot, valorat pels seus amics i rivals. Ens quedem amb l’última frase: “Aquesta és la història d’algú que un dia va creure en alguna cosa i la va crear. Sempre és bo creure en alguna cosa”. Sense dubte, un publicació indispensable per a tots els amants d’aquest esport.

Autor: Luis Alberto Hernando, amb la col·laboració del periodista Albert Jorquera
Editorial: Desnivel
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapa
Núm. de pàgines: 208

Compra el llibre per internet AQUI