Avui descobrirem les atractives possibilitats que ens dona l’entorn de Campdevànol (Ripollès) per disfrutar dels esports de muntanya com la BTT, el ciclisme i la pràctica del trail running. Com hem comentat anteriorment, les Trail Zone® són impulsades per l’empresa Espai Trail i, en aquest cas, compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Campdevànol, que conjuntament han dissenyat un conjunt de rutes de trail running que ens permetran conèixer la desconeguda serra de Rasos de Tubau, la Serra de Montgrony i la Serra Cavallera. La proximitat amb la Trail Zone® Vall de Ribes ens permet obrir el ventall de possibilitats que ens ofereix la comarca del Ripollès.

The Trail Zone®Campdevànol compta amb 15 circuits de trail

Trobarem fins a 15 circuits diferents -sumant més de 234 quilòmetres i 11.646m de desnivell positiu- dividits per distància i dificultat, amb quatre itineraris familiars, quatre de curta distancia i tres de mitja i llarga distancia.

La informació detallada dels circuits, amb track, fotografies i descripció, la trobareu en aquest enllaç.

A banda dels circuits de trail running, The Trail Zone Campdevànol també incorpora cinc propostes per a gaudir de la BTT i cinc més de ciclisme.

Open Trail Races: el cronometratge del futur

Si us agrada la competició, actualment i d’entre aquestes 15 propostes de trail running, una la podreu disfrutar a través de l’aplicació OTR: el Trail Ermita Sant Pere d’Aüria, coincidint amb el circuit curt de la Hivernal de Campdevànol.

Aquest sistema permetrà, a través del Bluetooth del telèfon mòbil, cronometrar la vostra participació durant tot l’any i comparar-te amb altres corredors al pas per cada punt de control amagat per l’itinerari. Aquesta aplicació no necessita ni connexió a internet ni el GPS activat. Per activar OTR només caldrà registrar-se a través del web oficial i anar al punt de sortida de la ruta.


Fitxa tècnica:

Circuits: 15
Circuits amb competició on-line: 1
Senyalització: No. Cal fer servir track o indicacions pàgina web.
Aigua: En tots els itineraris podem proveïr-nos.
Serveis: Properament, tots els usuaris de Trail Zone podran fer servir les dutxes del pavelló municipal (ara mateix en obres) a un preu mòdic d’un euro, o bé presentant un ticket de compra de qualsevol establiment de la població. El pavelló també incorpora servei de bar.