Trail La Vall: la joia del Parc Natural del Montgrí

976
La Trail La Vall recorrerà els paratges més emblemàtics del Parc Natural del Montgrí. Foto: Mario Cobler

El proper 18 de desembre el Montgrí tornarà a viure una nova edició de la Trail La Vall, organitzada pel Club Esportiu Bellcairenc. Un esdeveniment que celebrarà el seu desè aniversari convertida en una de les cites ineludibles de final d’any.

El Parc natural del Montgrí, Medes i Baix Ter serà l’escenari de la Trail La Vall, on els corredors podran gaudir de la diversitat del seu terreny. Tant podrem carenejar per sobre de pedres calcàries veient tota la plana de l’Empordà, les illes Medes o el Pirineu ben nevat; com córrer per corriols a dins de pinedes o baixar per fortes pendents de sorra.

Amb sortida i arribada al Castell Palau dels Comtes d’Empúries, la prova oferirà fins a quatre modalitats de cursa que representaran aquesta varietat de terreny del Montgrí. La novetat d’enguany serà la incorporació del Gran Trail Montgrí: una modalitat inèdita de 46km i D+1.600m a través de cims, cales salvatges, dunes de sorra i sinuoses carenes, en plena autosuficiència i sense marcatge específic, on la navegació amb GPS serà indispensable. La prova estarà limitada a tant sols 15 corredors.

La Vall, de 22 km i 800m de desnivell positiu; i l’Olla, de 13 km i D+550+ completaran el programa competitiu. L’Olleta, de 6 km, és una marxa familiar i solidària amb la Marató de TV3 apta pels més petits.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 16 de desembre. El preu de la inscripció és de 20€ per al Gran Trail, 18€ per La Vall, 16€ per a l’Olla i 6€ per a l’Olleta (+2,5€ si no disposeu d’assegurança).