Trail Llémena 2022: LA PRÈVIA

647

La localitat gironina de Sant Gregori acollirà el proper diumenge 6 de novembre la segona edició de la Trail Llémena. Prop de 350 corredors, repartits entre quatre modalitats de cursa, tornaran a gaudir de l’entorn espectacular de la vall homònima batejada com la petita toscana catalana.

La Trail Llémena tornarà a transitar pels cims que envolten la vall homònima, a cavall entre el Gironès i la Garrotxa, com el Sant Grau (500 m), Sant Roc de la Barroca (598 m), la muntanya de Velers (545 m), Golany (878 m), el Puig Montner (837 m) o el Rocacorba (933 m). Situada a les portes del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l’entorn és realment espectacular: cingleres de vertigen, fagedes frondoses, roures, alzines, corriols verges i inèdits.

La novetat d’aquesta edició serà el canvi de sentit de la marxa, que es realitzarà a l’inversa respecte l’any passat. Un al·licient que permetrà gaudir d’aquests magnífics paratges amb una visió ben diferent.

El Llémena decidirà els campions de Catalunya Ultra

La modalitat Ultra del Trail Llémena, de 70km i D+3.000m, serà la prova que decidirà els propers campions de Catalunya de l’especialitat, sota el paraigües de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). El guardó es va estrenar en 2021 amb el primer campionat català d’Ultra-Trail Running, celebrat el passat mes de desembre dins el marc de l’Imperial Tarraco Trail. Kilian Garcia i Foix Montaner (CE Penedès) van inaugurar el palmarès.

Bons corredors trobarem a la línia de sortida. Albert Llonch defensarà la victòria aconseguida l’edició passada davant noms com Arán de Mingo, Albert Comellas, Ferran Marcé, Erik Iglesias o Óscar Cabeza. En dones trobem a Gemma Avellí, Carme Bancells o Elena Pablo.

El programa de curses es completarà amb la disputa de les modalitats Marató (47km D+1.900m), Mitja Marató (21km D+600m) i Terç de Marató (15km D+600m).

També et pot interessar: