Donem la benvinguda al mes de novembre amb un cap de setmana llarg de castanyes, bruixes i bruixots. El menú d’aquest pont el composen fins a 9 propostes per arreu de Catalunya: 

Divendres 1 de novembre

Tarragona

Cursa de Tardor d’Altafulla (Tarragonès)
Distància: 10km D+100m

La Cursa de Tardor d’Altafulla passarà per llocs emblemàtics com la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la Platja d’Altafulla, els espais protegits de la desembocadura del Gaià i la Muntanya de Sant Antoni. Tot per senderons i camins entre diferents tipus de vegetació. Un recorregut espectacular que finalitza a l’Ermita de Sant Antoni. A més, forma part de la Lliga de curses trail Tarragona Nord.

Dissabte 2 de novembre

Lleida

Cursa Popular Antoni Camarasa (Tremp, Pallars Jussà)
Distància: 17km D+520m i caminada popular

Trail que transita per corriols i camins del municipi de Tremp, coincidint amb la Fira del Codony de la població pallaresa.

Diumenge 3 de novembre

Barcelona

Hivernal Panna el Bandoler (Sant Martí de Tous, Anoia)
Distàncies: 16,9km D+879m / 9,1km D+400m

El poble de Sant Martí de Tous s’aboca per a que coneguem els senders, camins i corriols del seu entorn, tant en BTT com corrent. Com cada any, cada euro d’inscripció anirà destinat a l’AESWH (Associació Espanyola del Síndrome Wolf-Hirschhorn).

Serralats cursa de muntanya (Lavern Subirats, Alt Penedès)
Distància: 17,5 D+600m i Caminada popular

Per tercer any consecutiu, a més de la cursa de muntanya és realitzarà una caminada solidària de 12,5km pels entorns muntanyencs del poble de Lavern. Aquesta cursa pondera per la lliga de curses de muntanyes del Penedès: Correm per la Terra.

Trail3Pics (Navàs, Bages)
Distàncies: 22km D+700m / 10km D+300m

Recorreguts trencacames per l’entorn de Navàs que no et deixaran indiferent. Pujades de vertigen, tècniques i espectaculars que us portaran a coronar Santa Àgata i el Pic de St. Genís.

Trail Els Tossals (L’Espunyola, Berguedà)
Distàncies: 14km D+700m

El Trail Els Tossals, a l’Espunyola, ens permet gaudir dels paisatges i l’entorn del prepirineu Berguedà, prioritzant sempre els senders i camp a través, aquest any tornem als inicis, i només fem la clàssica pujada al Santuari dels Tossals pel Serrat de sant Salvador, amb unes vistes immillorables,i baixant per Capolat cap al Serrat de Malla. Puntuable pel Campionat Maqui.

Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat, Vallès Occidental)
Distància: 12,3km D+350m

34 edicions avalen a aquesta cursa vallesana, una de les pioneres del nostre país. Una de les clàssiques!

Cursa Atlètica El Pont de Vilomara (Bages)
Distàncies: 10km D+113m / 5km D+54m i Curses infantils

Girona

TramunTrail (L’Escala, Alt Empordà)
Distàncies: 22km D+625m / 10km D+266m / 6km D+100m

També tindrem la Cursa solidària Contra el Càncer, de càracter no competitiu. A on? A la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre, Tarragona). 20 quilòmetres i D+900m, curses infantils. Tot per a una bona causa!