TRAIL SETMANA CATALUNYA (10/03/2019): Les curses per muntanya del cap de setmana

1748

Aquest és el programa de curses per muntanya a Catalunya per aquest proper cap de setmana:

Diumenge 3 de març

Barcelona

Cursa de Muntanya Camí dels Íbers (La Roca del Vallès, Vallès Oriental)

Distàncies: 30km D+1330m / 20km D+830m / 12km D+380m

El dissabte 9 de març es celebrarà la Caminet dels Ibers, amb distàncies d’entre 1 i 6km per a edats compreses entre els 5 i 16 anys.

El recorregut transcorre en la seva major part per boscos, turons, camins i corriols del Parc Serralada Litoral arribant al Turó Gros de Cèllecs, vorejant els poblats ibèrics de Cèllecs i de Can Santpere. Bona jornada per gaudir de l’entorn del Parc de la Serralada Litoral i de compartir una jornada de solidaritat en benefici de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. Més info Camí dels Ibers.

Trail Senyor del Castell (Palafolls, Maresme)

Distàncies: 12km D+600m + Marxa Popular de 6km

El Club Esportiu Safim Team celebra la segona edició d’aquesta cursa en l’entorn màgic del castell de Palamós i el turó de Vegues. Una cursa curta però exigent plena de corriols tècnics. Més info Trail Senyor del Castell.

Cursa de Muntanya Vinyes del Penedès (Vilafranca del Penedès, Penedès)

Distàncies: 10,5km + Canicross (7,5km) i Marxa Popular (7,5km)

Aquesta cursa ens durà, en un circuit molt planer, a través de les vinyes d’una de les comarques més reconegudes del món. Cursa en benefici de la Unitat Canina de Rescat IPA K9. Més info Cursa Vinyes del Penedès.

Girona

Trail Costa Brava (Palamós – Pals, Baix Empordà)

Distàncies: 43km D+2100m / 22km D+800m / 13km D+350m

El Trail Costa Brava s’ha convertit en una de les millors curses del nostre país gràcies a l’espectacularitat del seu traçat, que ressegueix una part el camí de Ronda tot passant per magnífiques cales i raconades de la Costa Brava catalana. Més info Trail Costa Brava.

Corriols de Foc (Vallfogona de Ripollès, Ripollès)

Distàncies: 30km D+1800m / 20km D+1000m / 12km D+600m

Algun dels trets diferencials d’aquesta vila ripollenca és la seva tranquil·litat i estar envoltada d’entorn magnífic. Situat als peus de les Serres de Puig Estela i Milany, la cursa transitarà per les magnifiques fagedes, pinedes i rouredes de la seva vall, coronant els cims de Puig Estela i Santa Magdalena. Més info Corriols de Foc.

Tarragona

Cursa de Muntanya La Cameta Coixa (Miravet, Ribera d’Ebre)

Distàncies: 20km D+1145m / 20km D+1032m (junior) / 11km D+524m (cadet) + Marxa Popular de 10km

En una de les curses més estimades del nostre país s’hi concentraran els millors corredors de casa nostra. Un recorregut que s’iniciarà del llegendari castell de la població i, després de tocar el punt més baix a la vora de l’Ebre, iniciarà una cronoescalada fins al cim de la Talaia per una cresta molt tècnica. Puntuable per a la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC. Més info La Cameta Coixa.