Dissabte 23 de novembre

Barcelona

Barcelona Trail Races (Parc de Collserola, Barcelonès)
Distància: 76km D+2.600m, individual o per relleus

El Parc Natural de Collserola viurà la setena edició de la Barcelona Trail Races, antigament anomenada Gran Trail Collserola. Un esdeveniment que va néixer al 2013 amb l’objectiu de fer conèixer el pulmó verd de la ciutat de Barcelona. L’ encant de córrer entre el mar i la serralada litoral no té preu i és un autèntic privilegi poder gaudir d’aquesta meravella a tocar d’una gran ciutat.

Llegeix la nostra prèvia completa en aquest enllaç.

Cursa Nocturna Badatrail (Badalona, Barcelonès)
Distàncies: 15,8km D+432m /5,6km D+145m

Cursa nocturna al voltant de la localitat barcelonesa. es destinarà una part de la recaptació a la Asociación benéfica La Sonrisa de Daniela, en col·laboració amb l’Hospital Vall d’Hebrón, en l’investigació de la histiocitosis cèl·lules de Langerhans.

Lleida

Trail de Santa Caterina (Arbeca, Lleida)
Distàncies: 20,7km D+346m / 12,2km D+143m

Segona edició d’una cursa que recorrerà l’entorn de la població a través de pistes, camins i camps d’oliveres.

Girona

Centuria Trail (Sant Pau de Segúries, Girona)
Distàncies: 35km D+2000/ 22km D+1100m / 12km D+600m

Centúria és l’oportunitat per gaudir del llegat arqueològic de la Via Annia. La Via Annia és el camí d’origen romà que uneix des de fa 20 segles la vall de Camprodon amb la vall de Bianya (alta Garrotxa). Us proposem tres curses de muntanya, tres aventures per gaudir de les fagedes i rouredes tenyides pels colors de la tardor, recorrent la calçada romana en la part final de la cursa.

Diumenge 24 de novembre

Barcelona

Cursa de l’Esquiador (Igualada, Anoia)
Distància: 18,5km D+690m + BTT + Caminada Popular

Cursa de muntanya, cursa de btt i caminada popular que cada any es disputa en una població diferent de la comarca de l’Anoia. Enguany, toca el torn a la capital anoienca. Una prova puntal a Catalunya que cada any rep prop de 1.600 corredors! 

Bell Race (Sallent, Bages)
Distàncies: 15,4km / 10,1km

La cursa  fundadora del Campionat Maqui, organitzada des de l’associació. La Bell Race dels tres events esportius del Campionat és la que acumula més edicions. Es caracteritza per tenir en el punt més alt de la prova una campana, que tots els corredors/res han de fer tocar al passar per sota. El recorregut és esplèndid, intentant buscar moltes zones de corriols. El circuit acostuma a ser molt divertit i ràpid.

Cursa pujada a Montanyans (Castellet i la Gornal, Alt Penedès)
Distància: 14,3km D+148m + caminada popular + Cursa infantil

La pujada a Montanyans neix al 2015 a Sant Marçal (Castellet i la Gornal) amb motiu de donar a coneixer aquest bonic poble i els seus voltants. Situat entre vinyes, Sant Marçal es un poble petit on el contacte amb la natura es molt proper. 

Terranegra Trail (Sant Iscle de Vallalta, Maresme)

Distàncies: 21,4km D+941m / 12km D+665m

Organitzada per Besttrail i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta, transita pels paratges més bonics, salvatges i amagats del Montnegre. Sens dubte, la cursa de muntanya més tècnica del Maresme.

Cursa de muntanya del Farell (Caldes de Montbui, Vallès Occidental)
Distància: 12,3km D+269m

La mítica cursa vallesana compleix la seva 27a edició amb un recorregut clàssic de pujada al cim del Farell, tot passant per la Torre Nova, el turó de la Torre Roja i el Roure Gros.

Tarragona

Cursa de la Punta de l’Home (Flix, Ribera d’Ebre)
Distàncies: 21km D+1000m / 16km D+600m (Express i Juvenil) / 12km D+200 (cadet) + Camianda Popular

Cursa de muntanya que transcorre per senders amb algunes crestes molt espectaculars passant pel mític cim de la Punta de l’Home. En acabar tots els participants podran degustar la tradicional clotxa flixanca amb vi i oli de la terra.

Girona

Llagostrail (Llagostera, Gironès)
Distàncies: 21km D+524m / 12km D+311m + Curses infantils + Caminda Popular

La Llagostrail compta amb dos recorreguts al voltant de la vila gironina, perquè trobis el més escaient a la teva forma física o al teu repte personal.