TRAIL SETMANA CATALUNYA (8-9/02/2020): Les curses per muntanya del cap de setmana

1099

El mes de febrer va avançant i el calendari el trobem cada cop més atapeït de curses per muntanya. Com diem, qui no córre és perquè no vol!

Per aquest cap de setmana us proposem fins a sis curses a escollir:

Diumenge 9 de febrer

Barcelona

Papiol Extrem (Olèrdola, Alt Penedès)

Distància: 12km D+500m

La PAPIOL EXTREM neix com a hereva de la Vertical del Penedès, cursa que es va disputar fins el 2018 que pujava a la penya del Papiol d’Olèrdola en format cronoescalada. Aquest cim penedesenc és emblemàtic per la secció de curses de muntanya del CEP. Per això hem organitzat una cursa circular amb la sortida a la barriada de Can Torres i tindrà corriols, pistes, camins de vinyes, baixades, bosc … de tot. Pujant dues vegades al cim del Papiol per vessants diferents que permetrà gaudir d’unes fantàstiques vistes del Penedès i el Garraf.

Trail Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor, Vallès Oriental)

Distàncies: 26km D+1700m / 13km D+420m i curses infantils

El Trail de Vilamajor arriba a la seva segona edició amb ganes d’ensenyar-nos el seu pati de jocs, en un entorn a tocar al Parc Natural del Montseny. L’ermita de Sant Elies, la Cova i el Samont són alguns dels magnífics llocs on transcorreran les dues curses.

Cursa de muntanya Castellbisbal (Vallès Occidental)

Distàncies: 21,6km D+1226m / 11,7km D+583m

Desena edició de d’aquesta cursa vallesana que no us deixarà indiferents. Gaudireu de corriols impossibles, camins trencacames i trinxeres per sortir ben escaldat. Us atreviu?

Lleida

SantRunMon (Sant Ramon, La Segarra)

Distància: 23km D+574m

El poble de Sant Ramón acull la vuitena edició de la cursa amb els mateixos ingredients de sempre: temperatura agradable, corriols, castells, boscos i un terreny escarpat puja i baixa cuidat al màxim. La botifarra final, la cervesa i el retrobament amb vells amics fa de la santRUNmon una cursa indispensable.

Traça Muga (Aransa, Cerdanya)

Distància: 9km D+450

La Traça Muga acull el Campionat de Catalunya de raquetes de neu en l’entorn de l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa. També hi haurà l’opció popular per gaudir del recorregut sense presses ni cronòmetre.

Girona

Trail de muntanya Balcó de l’Empordà (Palau-Saverdera, Alt Empordà)

Distància: 16km D+1100m

La Trail Balcó de l’Empordà proposa un recorregut de 16 quilòmetres i uns 1.100 metres de desnivel acumulat positiu que passa per la Roja, la carrerada del Bach, els dòlmens de la Sureda, Sant Onofre, el Mas Ventós, Santa Creu de Roda, el monestir de Sant Pere de Roda, el castell de Sant Salvador, la cova de Veta Negra els dòlmens de la Fontasia, la roca del Duc i els dòlmens de la Febrosa.